Hau täältä Suomen suvesta!

Niin hirveetä vauhtia koko kesä mennyt ja tytöt pitäneet kiireisenä, että on blogistakin vähän lomailtu ;)

Nera siis muutti taloon reilut 2 kuukautta sitten ja on aivan valloittava tapaus :) Ensimmäisen viikon Roxy vältteli Neraa, käveli vaan pois ja ei piitannut Nerasta. Ei siis edes katsonut Neraa päin...mutta sitten niillä klikkas. Ne vaan rupesivat yksi lauantaiaamu leikkimään...ja se leikki kesti sitten 5 tuntia putkeen! :D

Roxy on ihan mielettömän kärsivällinen Neran suhteen. Antaa körmyttää, heittäytyy selälleen ja pentu saa maata päällä ja syödä partaa :D Nera taas sitten muuten hyvin kiltti pentu, uskoo kun sanotaan, eikä tunnu turhan vallattomalta.

Vidella Roxy vaan syö tassuansa  eikä välitä tuon taivaallista, kun pentu kopsahtaa niskaan hienolla voltilla ;)

www.youtube.com/watch

Ainoa, mistä Roxy menee puolustuskannalle on luut. Niitä ei siis lattioilla voi pitää. Vaikka Roxylla olisi kaikki luut, se silti saattaa hyökkiä Neran päälle, vaikka Nera olisi 5 m päässä Roxysta eikä edes kiinnostunut niistä luista. Nera kokeekin tilanteen ahdistavaksi ja välttelee Roxyn katsekontaktia, jos Roxylla on jokin herkku. Leluista Roxy sitten ei taas ole puolustava. Se jopa itse oma-aloitteisesti vie Neralle esim. vetoleluja, jotta leikki voisi alkaa.

Kun Nera tuli meille se oli hädintuskin Roxya mahaan saakka, hidas ja kömpelö..mutta nyt on hurahtanut jo paljon korkeammaksi kuin Roxy ja niiden leikkeihin tullut paljon nopeutta lisää. Mökillä vetivät talon ympäri kymmeniä kertoja tuhatta ja sataa. Koirapuistoissa jahtaavat täysiä toinen toisiansa.

Toistaiseksi siis kaikki hyvin. Koirat nukkuvat vierekkäin, ruokailut menee hyvin ja leikkivät paljon yhdessä. Toivotaan, että sama jatkuu jatkossa.

Tässä toinen video vielä leikeistä:

www.youtube.com/watch

Mökillä kumpaankin koiraan puri hiukan uintikärpänen ;) Nerakin siis menee veteen ihan niin pitkään kuin tassut yltävät pohjaan ja loikkii sitten rantaan. Roxy hakee mielellään lelua vedestä. Rajasaaressa sitä sai houkutella pois vedestä, kun se veti uintilenkkiä jo ilmankin lelua :D

Tässä vielä vesileikeistä mökiltä:

www.youtube.com/watch

Roxysta kehkeytyi myös innokas kalastaja. Se väristen ja täristen vinkui laiturilla, kun Tommy kalasti. Oli se jännää! Ja kalan saatua löytyi se kauan kadotettu pentuajan mandariinitanssi uudessa versiossa, eli ahventanssissa! ;D

www.youtube.com/watch

Mökkireissun jälkeen nera meni hoitoon Jyväskylään Roxyn ihanalle hopeanharmaalle siskolle Aadalle ja omistajalle Maaritille ja Roxy lähti meidän mukaan reissulle halki Suomen ja Norjaan. Aina niin innokas autokoira oli kyllä aika otsarypyssä, kun ajopäivät venyivät perätysten sinne n. 7-8 h. Myös huomasi, että Roxyn oli vaikea rauhoittua, kun melkein joka ilta oltiin eri paikassa yötä. Pitkistä lenkeistä se kuitenkin varmasti nautti!  Kuusamossa käytiin kiertämässä 17 km Ahmankierros ja Kilpisjärvellä kiivettiin Saanalle.

Tässä vielä kuvia reissusta:

Iso-syötteellä:

Iso-Syötteellä

Iso-syötteellä makkaran vartija

Iso-Syötteen huipulla

Ahmankierroksella

Taukotuvan vartija ;)

Levillä

Levillä

Saanalla

Saanalla

Saanan kuningatar ;)

Saanalla

Kolmen Valtakunnan majalta

Norjasta

Sokoshotellissa Rovaniemellä odotti mukava yllätys :) Kaikki koiravieraat saivat tervetuliaspussin :)

Ihanaa loppukesää kaikille ja nauttikaahan pimenevistä illoista! :)