Roxy kävi tänään toista kertaa Hyvinkään koirakylpylässä harjoittelemassa oikeaoppista uimatekniikkaa ;)

Tilat ovat siistit ja viihtyisät. Henkilökunta mukavaa ja koirilla alkujärkytyksen jälkeen varsin kivaa :) Ekalla kerralla ainakin ennen pentutuntia pari spanielia loikki pallon perässä ihan onnessaan uimaan.

www.koirakylpyla.fi/

Viime viikolla oli mukana maailman paras veli Neo ja tänään Roxy oli yksin. Koiria uitetaan yksin ja pareittan, ja tänään Roxy sai pariksi pienen vesikoiranpennun, jackrussel -ja staffipennun. Meni paremmin kuin viimeksi, turha polskinta jäi jo vähän vähäisemmäksi ja Roxy kuunteli tarkasti missä olin ja suunnisti sinne.

Kuvat ja video kuitenkin kertokoot enemmän kuin tuhat sanaa:

Sisko ja sen erittäin komea veli

Roxy ui kieppiä ohjaajan ympäri

Totinen treenari

Tinjaa naurattaa, Nepa harjoittelee vedessä ja Roxy häröilee altaan reunalla

Mitä sisko edellä, sitä veli perässä

Neo fiksu poika löys jo portin ja kysyy, että voitaisko jo mennä kotiin pliis...

Märät koirat (mutteivät haise, kun ovat Kerryjä) ;)

Ja tässä vielä video Roxyn tästä päivästä (Videossa myös Sisu-pentu):

www.youtube.com/watch

Roxy sai viimeisen altaan vedon mennä ilman liiviä ja hyvin meni! Vaikka se jännää veteen menoa, luulen silti että saattaa myös vähän tykätä, koska leikkii altaan reunalla ja vedessäkin koittaa napata palloja suuhun. Kylpylän jälkeen saa ilohepuleita koko illan :)

Hyvinkään koirakylpylässä myös erilaisia BARF-ruokia ja nytkin tuli kassillinen mukaan lohta, kanaa, kalkkunaa ja poroa :)

Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa! :)

Ai niin ja tänään oli Iltalehti tekemässä myös juttua koirakylpylästä! Niinpä Roxya haastateltiin ja kuvattiin muiden pentujen kanssa ja Roxy pääsee ehkäpä mukaan juttuun :) Iltalehden juttu Hyvinkään Koirauimalasta tulee n. 8.6.2011. Jännää! :)