Melkein on viikko hurahtanut.

 

Tuntuu (ainakin tässä vaiheessa), että Roxy on saanut jujua jo sisäsiisteydestä. Sisälle ei nimittäin ole koko viikkona tullut kuin yhden kakat, kaikki muut ovat tulleet ulos ja vain yhdet pissat per päivä, ei sen enempää.

 

Ollaan harjoiteltu yksinoloa. Pentu vain on niin pieni, että pääsi tunkemaan itsensä koiraportin väleistäkin, joten nyt meillä on sisälläkin talossa sitä ah niin ihanaa vihreää verkkoa ;D Samoin hain tallilta kasvihuoneilta pahvilaatikkoja, niin pitää vuorata noi portaiden 3 ekaa porrasta ettei pentu portaiden takapuolelta kampea itseensä seikkailemaan portaisiin. On se vielä niin pieni, niin tuntuu mahtuvan joka paikkaan.

 

Eilen käytiin myös moikkaamassa Andalusialaisristeytysponi Romeota :) Rontti oli kovin kiltisti, korvat hörössä vaan haisteli. Roxy jopa antoi pari pusua turvalle, mutta sitä jännitti ihan kamalasti. Ei kuitenkaan ruvennut pöhisemään, haukkumaan tai murisemaan pelosta Rontille. Vaikutti vain uteliaalta, mutta hiukan jännitti. Rontin harjaa ja karvaa oli kiva nuuhkia ja Rontti ei välittänyt pikku kaverin nuuhkutuksesta. Hyvä poni, hyvä koira :) No, koiran pitää vielä oppia varomaan sähkölankoja ja kavioita, jos Rontti päättää jahdata koiraa. Mutta se sitten vasta, kun Roxylla on koordinaatio hallussa ja sen verran kokoa, että pääse karkuun kavioiden tieltä. Harvoinpa noille koirille oikeasti tuossa sitten vahinkoja sattuu ja melkein kaikkialla tallilla viihtyviä koiria. Itsekin muistan vain kaksi tapaturmaa, missä toisessa todella vanhan koiran päälle astui hevonen, kun koira ei kerennyt alta pois ja toisessa tapauksessa yksi koira aina jahtasi hevosia, niin sai opetuksen kun joku hevonen nappasi hännästä kiinni --> häntä jouduttiin amputoimaan. Koira ei kyllä siitä oppinut mitään, edelleen jahtasi hevosia ;)

 

Vieläkin Roxy on malttanut nukkua nätisti yöt. Sillä tuntuu muutenkin olevan vain kaksi vaihdetta. Joko täysiä tai sitten nukkua. Kovin iloinen se on ja sellainen pusukone <3

 

Ai niin yksi kiva juttu! Roxylle hankittiin koiran turvavyövaljaat autoon ja nyt on pari autoreissua takana. Roxy on mahdottoman hyvä autoilija! Heti kun auto hyrisee käyntiin, käy se nukkumaan! Ei vinku, ei pyöri, ei pure valjaita vaan makaa rauhassa ja nukkuu. En usko, että on sattumaa, se on joka kerralla (3 autoilukertaa) jo käyttäytynyt näin hienosti :) Tommy treenasi sen kanssa yksinoloa autossakin ;) Olen niin tyytyväinen tästä autoilujutusta, niin koira on helppo ottaa mukaan :)

 

Tänään lähden äidin kanssa neljän maan Välimeren risteilylle ja Tommy jää kotiin Roxyn kanssa. Tommyn avuksi tulee Tommyn pikkuveli Joakim, joten Roxy ei joudu olemaan pari tuntia kauempaa yksin kotona päivässä, kun Tommy normaalisti menee vasta puoliltapäin töihin ja Jokke pääsee jo alkuiltapäivästä koulusta :) Toivottavasti pojille tulee kiva viikko! Palataan taas asialle! RÄY!

 

Mä joka päivä töitä teen -multakuono

 

 

Niiiiiin hieno pikku matkailija <3

 

Moi mä oon Roxy. Sulla on tosi iso pää!

HUI, vähän pelottaa iso pää ;)