Voi on se toi koiranpennun elämä helppoa. Hereillä oleminen on vaan leikkiä ja saa nukkua koko ajan nokosia Voi, kun olisin koiranpentu ;D

 

Onneksi ei kesällä aloitettu piharemonttia laisinkaan, sillä Roxy on jo nyt tehnyt sinne mukavia kuoppia. Senkus kaivaa, se onkin mukavaa puuhaa, kun maa pöllyää. Kynnet kuluvat ja pentu väsyy tuossa touhussa. Aitaan sitten ensi kesänä tuolla ah niin kauniilla vihreällä verkolla pihasta ne kohdat, jonne aion istutella jotain mitä ei saa kaivaa.

 

MUTTA En vaan ymmärrä mistä se edelleen kaivaa jotain sieniä pihalta!?!? Olen kaikki kulmat kurkkinut läpi, haravoinut nurmikon ja kohta tyyppi taas pyyhältää ohi sieni suupielestä roikkuen. Ihan mahdoton. Roxyn pitää vielä ymmärtää joskus, että tulevan sienikoiran odotetaan vain löytävän sienet, ei syödä niitä itse ;)

Sienin nimike tosin selvisi. Ne olivat ”Nuijamesisieniä”:

http://www.grzyby.pl/foto/ak/ak-5138.jpg

 

Eli (O)** (esikäsiteltynä hyvä, muuten kelvoton, täysykasvuiset tulisi kiehauttaa) No ilmeisesti Roxyn makunystyröitä ei haitannut kiehauttamattomana kelvoton sieni makunsa puolesta ;)

 

Se muutenkin ihan onnessaan vetää jotain multamöykkyä, juuria, lehtiä tai ruohoa. Mahtaa olla nannaa...koko ajan joutuu kyllä pihalla vahtimaan. Onneksi se ei lähde pötkimään pakoon...vielä.. ;)

 

Leikeissä on nyt noussut pari lelua yli muiden. Herra Sika, Herra Ankka ja Tommyn mieliksi...PepsiMax pullo ;D Söpöintä on kun vaikka tuon sika pehmolelun heittää ja Roxy vaanii ja hiipii ihan matalana noutamaan sen ;D Toinen on niin tosissaan!

Tänään on tutkittu agilitykursseja ensi keväälle ja pentukursseja tammikuulle. Meilaisin muutamaan paikkaan ja yks kaveri sanoi, että voisin tulla kokeilemaan heidän omatoimiagitreenivuorollekin mukaan. 9 € h, ei paha laisinkaan. Tänään on myös harjoiteltu yksin oloa ihan niin, että menen toiseen huoneeseen ja tulen takaisin, kun ei kuulu itkua. Sama pihalla. Päivän kohokohta oli kuitenkin yli 2 tunnin päiväunet Roxyn kanssa, sairaslomalla kun vielä olen, niin täytyy levätä. Roxy on siitä kyllä hyvä, että malttaa nukkua, ainakin vielä ;D