Roxylle koitti ensilumi! Ensivaikutelma oli aika mitään sanomaton...koira ampas takapihalle, meni makaamaan ja rupes syömään jotain keppiä. Se siitä jännityksestä... ;)

Mutta sitten se riemu vasta onkin löytynyt! Roxyn lempipuuhaa oli aluksi "aurata" takapihan terassia. Se terhakkaana laittoi etutassut suoraksi eteen ja toimeliaasti lähti vain puskemaan takajaloilla eteenpäin, siis auraten terassia :D Hyödyllinen koira!

Sitten löytyivät lumijääpallot, joita on pyöritelty ympäri pihaa ja uusimpana uutuutena mukavinta on, kun potkaisee lumea kengän kärjellä, niin Roxy hyppää ilmaan tai säntää lumen perään sille villisti haukkuen. Sitten se komentaa jalalta lisää potkaisuja...ihan mahdoton.

Tehosterokotuksetkin on nyt saatu ja koirapuisto korkattu. On tosi kivankokoinen puisto, pienillä ja isoilla oma puoli ja SIISTI! Roxy onkin käynyt siellä melkein joka päivä sosialisoimassa itseään ja hyvin on mennyt. Se on aika rohkea pentu, tosi isoja koiria vaan vähän jännittää. Puistossa tuntuu käyvän aika vakioporukka ja kaikki tosi hyväkäytöksisiä koiria.

Puistoa ennen käytiin myös yksi ilta koirakoulu Heiluvan Hännän pentuleikkikoulussa Pitäjänmäessä. Roxy olisi halunnut niin kovasti pienten koirien luokse, mutta ohjaaja laittoi sen kuukautta vanhemman staffinartun seuraan, jonka kanssa saikin aikaiseksi kunnon räyhäpainin. Staffi oli tosi päällekäyvä, mutta silti se ei saanut alistettua Roxya. Ihaninta oli huomata, että esim. paikalla oleviin labbiksiin verrattuna Roxy valitse leikkityylin riippuen "vastustajan" koosta ja rohkeudesta. Pienten kanssa se hyppeli kevyesti ympärillä, mutta ei välttämättä edes ottanut fyysistä kontaktia, staffin kanssa oli kunnon perusterrierivääntöä ja isojen kanssa oli vain sellaista kevyttä juoksentelua. Ne labbikset kun esim. läiskivät kaikkia menemään samalla tavalla koosta riippumatta. Kyllä sai olla omasta pennusta ylpeä, jolla selkeästi "koiranlukutaitoa" :)

Tiistaina Tommy ja Roxy olivat pentujen kontaktikurssilla. Harjoiteltiin ihan kontaktin luomista, ohittamista, peruskäskyjä. Roxylla oli kyllä kova into paahtaa muiden koirien luokse, mutta ajoittain meni oikein hyvin. Istumisen kanssa Roxy oli oikein mallikas, se kun nyt istuu aina vaikka ei käskisikään ;D Kotiläksyksi lisää harjoiteltavaa ja ensi viikolla uudestaan. Itse sivusta katselin ja alussa koirat omistajiensa kanssa olivat puolikuunmuotoisessa kaaressa ja ohjaaja pyysi jokaista kertomaan hiukan koirasta ja tavoitteistaan. No muut kertoivat tavoitteiksi tyyliin: "No ajateltiin ehkä agilityä vähän kokeilla"...no sitten tuli Tommyn vuoro ja mielenkiinnoilla odotin mitä Tommy meinaa sanoa.."VERIJÄLKEÄ" kuuluis miehekäs itsevarma vastaus...! :D Ohjaaja siihen vain sitten tokaisi, että on hyvä, että on monia vaihtoehtoja. Matkalla kotiin kysyin sitten Tommylta, että mitä se oikein meinas harrastaa Roxyn kaa, että mitä se sillä verijäljellä tarkoitti? ja Tommy oli vaan, että sitä että laitetaan tonnikalaa sukkahousuihin ja vedetään sitä metsässä ja sitten Roxyn pitää löytää sukkahousujen luo ;D Ai sitä tonnikalasukkahousuverijälkeä :D :D :D Koiralla mahtaa olla mielenkiintoinen ura vielä edessä ;) Pitänee lähettää vinkkinä Niksi-Pirkkaan! :D

Tänään Roxylla oli treffit taas Nempparin kanssa. Neo tuntuu kasvavan ihan silmissä! Käytiin koirapuistossa ja kyllä nauratti kun Roxy ja Neo yhdessä vaiheessa vain istuivat vierekkäin hangessa ja tapittivat kahden aikuisen koiran leikkiä. Ihan kuin olisivat olleet seuraamassa jotain talviurheilulajia. Oikein joutu usuttamaan niitä leikkimään toistensa kanssa, niin kiinnostuneita olivat vain sivusta seuraamaan muiden leikkiä. Meidän pikku oppilaat ;D Nepsu ja Roxy ovat kovilla pakkasilla olleet pärisemässä täällä meillä ja niiden lempileikkipaikaks on muodostunut ilmeisesti tuo meidän keinutuoli. Toinen tai kumpikin tunkee sen alle ja siellä nahistellaan :) On ne kyllä hauskoja :D

Tinja muuten teki Roxylle tosi hienon takin! Ihan Roxyn näköinen! Alussa Roxy hiukan arasteli se päällä kävelemistä, mutta nyt on ulkona ihan reipas takin kanssa.

Vaikka Roxyn turrki näyttää runsaalta, palelee se todella nopeasti ulkona. Takki ollutkin siksi loistava ja kun liikkeessä pysynyt, niin on pärjännyt. Tassuvoide on myös loistava keksintö, jota onkin laitettu ahkerasti. Silloin ei anturatkaan niin nopeasti palele ja parasta, ettei anturoiden väliin muodostu kipeitä jääpalloja, kun lumi tarttuu karvoihin helposti kiinni. Karvoja olenkin koittanut leikata lyhyeksi, mutta ei se ole helppoa. Mietinkin yksi päivä, että saisikohan sellaisella ihmisten  nenäkarvatrimmerillä ne helpommin leikattua? Onko kenelläkään kokemuksia niistä?

Lauantaina suunnataan Lahteen sisarustreffeille ja Roxya trimmataan vähän :)

Heippa!