Parin kehätotutustreenin jälkeen päätettiin mennä hakemaan kehäkokemusta ihan vaan Match Showsta. Helsingin Seudun Kennelpiiri järjesti Munkkiniemessä kaikkien rotujen mätsärin ja aurinkokin pilkahteli paistamaan. Pikaharjaukset, Eu-passi kainaloon ja autoon. Luokat oli jaettu isoille aikuisille, pienille aikuisille, pienille pennuilla ja isoille pennuille, ikärajana 12 kk ja säkärajana 40 cm, siispä Roxy meni isojen pentujen kehään.

Roxyn arvosteli tuomari Maija Mäkinen. Oikein mukavan ja asiallisen tuntuinen tuomari. (Netin ihmeellinen maailma paljasti myös, että muiden kokemusten mukaan äärimmäisen tiukka tuomari) Roxy käyttäytyi ihan super upeasti! Ravasi hienosti ja lennokkaasti, piti hyvän kontaktin, ei haukkunut, seisoi paikallaan. Olin tosi ylpeä koiran käytöksestä, vaan ei vakuuttanut Maijaa. Roxyn juoksuparina oli dopperi, jota sen esittäjä ei saanut ravaamaan. Koira vain hyppi ja pomppi, repi hihnaa kädestä ja aloitti sillä köydenvetoa. Kun ohjaaja otti hihnan käden ympärille, koira yritti purra ohjaajaa useampaan kertaan leikkimielessä reiteen! Tuomari joutui pyytämään heitä juoksemaan useamman kierroksen, jotta koirasta olisi saanut jotain ravia aikaiseksi. Ekan kierroksen jälkeen tuomari piti ensin puhuttelun dopperin ohjaajalle, ettei missään nimessä saa sallia koiralle noin huonoa käytöstä, käytökseen pitää puuttua heti. Roxystä tuomari vain sanoi, "Käyttäytyy TODELLA hyvin ja upeat liikkeet"..mutta sitten sanoikin, että joka tapauksessa, dopperineiti miellyttää silmää enemmän ja tämä ei ole esiintymiskilpailu joten, niin Roxy sai sinisen ja dopperi punaisen.

Vähän ajan kuluttua mentiin sitten sinisten uusintakehään ja Roxy käyttäytyi taas mallikkaasti. Piti hyvän kontaktin, ei rikkonut ravilta kertaakaan laukalle tai hyppinyt ja pomppinut, mutta jumbosija napsahti, eli kolmoseksi tultiin...tosin Roxy sai erikoispalkinnon luokkansa parhaiten esiintyvä ja käyttäytyvä koira! Wautsi! Enempää ei kuulema voisi vaatia aikuiseltakaan. Tuomari kehui, että mahtava temperamentti, upeat liikkeet ja todella hyvin esiintyy..mutta Roxyn ongelma on sen häntä...liian kippura ja liian alhaalta kiinnittynyt...

No näyttelykoiraa ei haettukaan vaan harrastekoiraa agilityyn ja tokoiluun ja niissä Roxy onkin ihan ygönen <3 Kun Roxyn luokka päättyi, Tommy päästi Roxyn vapaaksi ja siirtyi muista koirista (about 40 kpl?) noin 20 m päähän heittämään sille palloa. Roxy nouti palloa ihan innoissaan, keskittyen vain palloon ja Tommyyn. Vähät välitti muista koirista ja ei kertaakaan lähtenyt sinne nuuskuttelemaan. Loisto sesse siis! :)

Ai niin, se reidenpurija, hihnahirviö sitten voitti koko luokan ;) Mä kyllä tuhat kertaa mielummin kyllä pidän mun ruman ankanpoikasen, jolla on sydän kultaa ja hienot käytöstavat ;)

11.6 sitten kerry -ja vehnäterriereiden erikoisnäyttely ja katsotaan sitten miten Roxy pärjää Irlantilaistuomarin katseen alla :)

Sitä ennen vielä lisää uimatreeniä Hyvinkään koirakylpylässä ja Tommylla agilityä Seppo Savikon johdolla :)